Thuis

Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6

Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd.

De Technologieco. van Chengdusinoscite, Ltd is een internationale verdediger van innovatie op microgolf en van de millimetergolf gebieden. Het bedrijf is lang toegewijd aan het professionele ontwerp, de productie en de verkoop van high-end microgolf en millimeterwave-apparaten en systemen.
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Sinoscite

Aantal werknemers : 20~50

Jaarlijkse omzet : 400-500

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 30% - 40%

geschiedenis van het bedrijf

De Technologieco. van Chengdusinoscite, Ltd dat in 2007 wordt gevestigd, dat een internationale verdediger van innovatie op microgolf en van de millimetergolf gebieden is. Het bedrijf is lang toegewijd aan het professionele ontwerp, de productie en de verkoop van high-end microgolf en millimeterwave-apparaten en systemen.

De de Sinoscitetechnologie en producten behandelen een frequentiegebied van 0,2 GHz aan 220 GHz, hoofdzakelijk met inbegrip van diverse microgolf en millimetergolven, terahertz filters, multiplextelegrafen, richtingkoppelingen, de componenten van de golfgeleiderkaliberbepaling, enz.

China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6China Chengdu SinoScite Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

bedrijfsdiensten

De Technologieco. van Chengdusinoscite, Ltd is een internationale verdediger van innovatie op microgolf en van de millimetergolf gebieden. Het bedrijf is lang toegewijd aan het professionele ontwerp, de productie en de verkoop van high-end microgolf en millimeterwave-apparaten en systemen. De bedrijfnadruk bij aangepast verstrekken/specialiseerde zich oplossingen aan klanten. Sinoscite besteedt aandacht aan de ontwikkeling en bescherming van onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten. Het bedrijf heeft meer dan 40 uitvindingsoctrooien, 160 gebruiksmodeloctrooien en meer dan 100 uitvindingsoctrooien onder onderzoek en goedkeuring. Het bedrijf heeft meer dan 30 full-time onderzoek en ontwikkelingsteams met de graden van de vrijgezel, van de meester en van de arts. De de Sinoscitetechnologie en producten behandelen een frequentiegebied van 0,2 GHz aan 220 GHz, hoofdzakelijk met inbegrip van diverse microgolf en millimetergolven, terahertz filters, multiplextelegrafen, richtingkoppelingen, de componenten van de golfgeleiderkaliberbepaling, enz. Het bedrijf heeft een reeks geïntegreerde technologieën van het golfgeleidernetwerk, die de noodzakelijke regeling voor grote en complexe van de millimetergolf en terahertz golfgeleider netwerken met lage kosten en hoge betrouwbaarheid zullen zijn. Het bedrijf heeft nauw met zeer belangrijke binnenlandse universiteiten lange tijd samengewerkt om de innovatie en de ontwikkeling van internationale scherp-randtechnologieën krachtig te bevorderen. Verscheidene microgolf en van de millimetergolf technologieën hebben het belangrijke niveau van de wereld bereikt.
 

Bedrijfteam

Het bedrijf heeft meer dan 30 werknemers, exclusief machinefabriek en actieve delen. Onder hen, zijn er 5 technici, allen van Elektronische Wetenschap en Technologieuniversiteit. 8 productie opdragen, 2 kwaliteitsafdeling die, 6, 3 financiert, 3 personeelsbeleid op de markt brengt.

 

CONTACT

Adres: Het Industrieterrein van het Huiduhoofdkwartier, Road van Nr 4 Xinye, High-tech het Westendistrict, Chengdu-Stad, de Provincie van Sichuan, CN

Factory Adres:Het Industrieterrein van het Huiduhoofdkwartier, Road van Nr 4 Xinye, High-tech het Westendistrict, Chengdu-Stad, de Provincie van Sichuan, CN